Dé leverancier van bedrijfswagens
TEL. +31 (0)6 53 17 26 60

Privacy

Bedrijfswagencentrum Het groene hart is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

 

Bedrijfswagencentrum Het groene hart houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Bedrijfswagencentrum Het groene hart legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Bedrijfswagencentrum Het groene hart afneemt of anderszins contact heeft met Bedrijfswagencentrum Het groene hart. Bedrijfswagencentrum Het groene hart gebruikt deze gegevens voor adres validatie, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Ook kan Bedrijfswagencentrum Het groene hart, voor deze doeleinden, persoonsgegevens beschikbaar stellen aan de aan haar gelieerde financiële dienstverlener en haar dealerorganisaties. Hierbij tracht Bedrijfswagencentrum Het groene hart rekening te houden met voorkeuren. Uw e-mailadres echter, zal uitsluitend door Bedrijfswagencentrum Het groene hart worden gebruikt om u te informeren over haar nieuwe producten en diensten.

 

Op de sites van Bedrijfswagencentrum Het groene hart kunt u links aantreffen naar andere sites. Bedrijfswagencentrum Het groene hart kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Bedrijfswagencentrum Het groene hart, t.a.v. Klantenservice, 's-Gravenweg 306, 2911 BJ Nieuwerkerk ad ijssel. Bedrijfswagencentrum Het groene hart behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Bedrijfswagencentrum Het groene hart.

 

Nieuwerkerk ad ijssel, 5 november 2014